Elikadura burujabetza donostiako elkarte gastronomikoetan. II. Fasea

Proiektu hau prestakuntzako eta sentsibilizazioko prozesu baten bigarren fasea da, eta, horren bidez, Donostiako 4 elkarte gastronomikoren kide diren pertsonek elikadura burujabetzan sakontzea eta barneratzea nahi dugu, garapen sostengagarriko eredu gisa, horrek kontsumo ereduan eta egunerokotasunean sustatzen duen filosofia nola sar daitekeen ezagutzera ematzeko. Hori lortzeko, hiru emaitza proposatzen ditugu: lehenik, Donostiako elkarte gastronomiko batzuetako pertsonek elikadura burujabetzaz eta kontsumo ereduen inguruan dituzten ezagutzak sakontzea, eta, horrekin, kontzientzia kritikoa sortzea egunerokoan aplikatzen dugun kontsumo sostengagaitzaren ereduari buruz; bigarrena, tresna eta esperientzia praktikoetatik pertsonak horiengan kezka sortzea, hurbil dugun garapen ereduaren bestelako aukerak ikus ditzaten: eta azkenik, hirugarren emaitza, donostiar herritarrei proiektu honekin egindako tresnak helaraztea, hartara, sentsibilizazio eta prestakuntza handiagoa izan dezaten pertsona gehiagok.

Erakunde finantzatzailea Erakunde bideratzailea Agindutakoa guztira Ordaindutako zenbatekoa
Donostiako Udala Asociación Mugen Gainetik - ONG para la Ayuda y Cooperación al Desarrollo con Países del Tercer Mundo 28.922,18 € 2019 Euskadi 20.245,96 €
2020 Euskadi 8.676,22 €
Informazio gehigarria
Zonalde geografikoa Euskadi, Europa
Modalitatea Gizarte eraldaketarako hezkuntza
DAC sailkapenaren araberako instrumentua Garapen-arazoen inguruan gizartea sentikortzeko jarduerak
Lankidetza-instrumentua Lehia askeko diru-laguntzen deialdi publikoa gizarte eraldaketarako hezkuntza proiektuentzat
Esku-hartze estrategia Sentsibilizazioa
Jarduera-esparrua Hezkuntza informala
Barruko kodea SEN2019-955/1
Bideratze-modua Deialdi bidezko diru-laguntza jaso duten bitartekoek burututako jarduerak
Erakunde bideratzailea Asociación Mugen Gainetik - ONG para la Ayuda y Cooperación al Desarrollo con Países del Tercer Mundo
(GGKEak eta Gizarte Zibileko Erakundeak > Herrialde emailean egoitza duten GGKEak)
Tokiko erakundea
DAC sailkapenaren araberako sektorea Zehaztu gabeak / Sailkatu gabeak
CRS sailkapenaren araberako sektorea Garapenarekin erlazioa duten arazoen inguruko sentsibilizazioa
Hasierako eta amaierako urtea 2019 - 2020
Informazio gehiago proiektuaren webgunean Elikadura burujabetza donostiako elkarte gastronomikoetan. II. Fasea
Cargando datos...