Elikadura burujabetza Donostiako elkarte gastronomikoetan
Proiektu honen helburu nagusia da donostiarrei elikadura burujabetzaren kontzeptuari buruzko prestakuntza ematea eta horren gainean sentsibilizatzea.
Horretarako, hiru ekintza argi planteatzen dira:
Lehenik, elikadura burujabetzaren kontzeptua ezagutzera ematea Donostiako gastronomia elkarteetako kideei, eta, horrekin, kontzientzia kritiko bat sortzea gure egunerokoan aplikatzen dugun garapen sostengaezineko ereduaren gainean.
• Bigarrenik, tresna eta esperientzia praktikoen bidez sentsibilizatzea pertsona horiek, gure inguruan dugun garapen ereduaren ordez zer beste aukera dauden ikus dezaten.
• Hirugarrenik, herritar guztiei helaraztea proiektu honetan landutako tresnak.
| Erakunde finantzatzailea | Erakunde bideratzailea | Agindutakoa guztira | Ordaindutako zenbatekoa | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Donostiako Udala | Asociación Mugen Gainetik - ONG para la Ayuda y Cooperación al Desarrollo con Países del Tercer Mundo | 19.653,49 € | 2017 | Euskadi | 13.757,44 € |
| 2018 | Euskadi | 5.896,05 € | |||
| Informazio gehigarria | |
|---|---|
| Zonalde geografikoa |
Euskadi,
Europa |
| Modalitatea | Gizarte eraldaketarako hezkuntza |
| DAC sailkapenaren araberako instrumentua | Garapen-arazoen inguruan gizartea sentikortzeko jarduerak |
| Lankidetza-instrumentua | Lehia askeko diru-laguntzen deialdi publikoa gizarte eraldaketarako hezkuntza proiektuentzat |
| Esku-hartze estrategia | Zehaztu gabea |
| Jarduera-esparrua | Zehaztu gabea |
| Barruko kodea | SEN2017-15 |
| Bideratze-modua | Deialdi bidezko diru-laguntza jaso duten bitartekoek burututako jarduerak |
| Erakunde bideratzailea |
Asociación Mugen Gainetik - ONG para la Ayuda y Cooperación al Desarrollo con Países del Tercer Mundo (GGKEak eta Gizarte Zibileko Erakundeak > Herrialde emailean egoitza duten GGKEak) |
| Tokiko erakundea | |
| DAC sailkapenaren araberako sektorea | Zehaztu gabeak / Sailkatu gabeak |
| CRS sailkapenaren araberako sektorea | Garapenarekin erlazioa duten arazoen inguruko sentsibilizazioa |
| Hasierako eta amaierako urtea | 2017 - 2019 |
| Informazio gehiago proiektuaren webgunean | Elikadura burujabetza Donostiako elkarte gastronomikoetan |
Cargando datos...
