Elikadura burujabetza Donostiako elkarte gastronomikoetan
Proiektu honen helburu nagusia da donostiarrei elikadura burujabetzaren kontzeptuari buruzko prestakuntza ematea eta horren gainean sentsibilizatzea.
Horretarako, hiru ekintza argi planteatzen dira:
Lehenik, elikadura burujabetzaren kontzeptua ezagutzera ematea Donostiako gastronomia elkarteetako kideei, eta, horrekin, kontzientzia kritiko bat sortzea gure egunerokoan aplikatzen dugun garapen sostengaezineko ereduaren gainean.
• Bigarrenik, tresna eta esperientzia praktikoen bidez sentsibilizatzea pertsona horiek, gure inguruan dugun garapen ereduaren ordez zer beste aukera dauden ikus dezaten.
• Hirugarrenik, herritar guztiei helaraztea proiektu honetan landutako tresnak.
Erakunde finantzatzailea | Erakunde bideratzailea | Agindutakoa guztira | Ordaindutako zenbatekoa | ||
---|---|---|---|---|---|
Donostiako Udala | Asociación Mugen Gainetik - ONG para la Ayuda y Cooperación al Desarrollo con Países del Tercer Mundo | 19.653,49 € | 2017 | Euskadi | 13.757,44 € |
2018 | Euskadi | 5.896,05 € |
Informazio gehigarria | |
---|---|
Zonalde geografikoa |
Euskadi,
Europa |
Modalitatea | Gizarte eraldaketarako hezkuntza |
DAC sailkapenaren araberako instrumentua | Garapen-arazoen inguruan gizartea sentikortzeko jarduerak |
Lankidetza-instrumentua | Lehia askeko diru-laguntzen deialdi publikoa gizarte eraldaketarako hezkuntza proiektuentzat |
Esku-hartze estrategia | Zehaztu gabea |
Jarduera-esparrua | Zehaztu gabea |
Barruko kodea | SEN2017-15 |
Bideratze-modua | Deialdi bidezko diru-laguntza jaso duten bitartekoek burututako jarduerak |
Erakunde bideratzailea |
Asociación Mugen Gainetik - ONG para la Ayuda y Cooperación al Desarrollo con Países del Tercer Mundo (GGKEak eta Gizarte Zibileko Erakundeak > Herrialde emailean egoitza duten GGKEak) |
Tokiko erakundea | |
DAC sailkapenaren araberako sektorea | Zehaztu gabeak / Sailkatu gabeak |
CRS sailkapenaren araberako sektorea | Garapenarekin erlazioa duten arazoen inguruko sentsibilizazioa |
Hasierako eta amaierako urtea | 2017 - 2019 |
Informazio gehiago proiektuaren webgunean | Elikadura burujabetza Donostiako elkarte gastronomikoetan |
Cargando datos...